Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt: voor professionals

Ben je betrokken bij een zorg-, welzijns- of vrijwilligersorganisatie, een vereniging of gemeenschap? Wil je graag anderen helpen, maar weet je niet goed wie in uw omgeving hulp nodig heeft? Op GOvoorelkaar.nl vindt je een overzicht van álle hulpvragen in uw regio. Zo wordt het nog gemakkelijker om te helpen!

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van GOvoorelkaar.nl meld je jezelf eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van GOvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. Je kunt daarna uw hulp aanbieden op twee manieren:

1. Bied uw diensten aan. Dit kan al tijdens uw aanmelding. Uw hulpaanbod wordt vervolgens getoond in het hulpaanbod overzicht. Diegenen die op zoek zijn naar hulp kunnen bij interesse direct contact met je opnemen.
2. Bekijk het hulpvragen overzicht. Zie je een hulpvraag die je aanspreekt dan kun je direct contact opnemen en uw hulp aanbieden. Let wel op het onderscheid tussen vrijwillige en professionele (betaalde) hulp: het is niet de bedoeling dat je betaalde hulp aanbied wanneer iemand op zoek is naar vrijwillige hulp. Andersom mag natuurlijk wel!

Contact, en dan?
GOvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest je hier!

Vragen?
Wil je eerst nog iets meer weten? Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen. Neem hier contact met ons op..