Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers gevonden

Al tweemaal succesvol een vacature geplaatst op GOvoorelkaar

Hilde Tanis is verpleegkundige en orthomoleculair therapeut en heeft sinds 2009 een eigen praktijk, gezondheidscentrum Ouddorp aan de Wilhelminaweg 14 te Ouddorp (www.gezondheidscentrumouddorp.nl). De vrijwilligerscoördinator van Curamare attendeerde Hilde op het bestaan van GOvoorelkaar. Hierna plaatste Hilde enkele 'hulpvragen' op deze vrijwilligerswebsite.

Hulpvraag
Hilde: "Het registreren van een hulpvraag gaat eenvoudig en snel! Hoewel het even duurde voordat ik een reactie kreeg, is er inmiddels een vrijwillige 'klusjesman' werkzaam in ons gezondheidscentrum." Ideeën en materiaal waren al aanwezig voor de klusjes in het gezondheidscentrum, maar er was niemand om ze uit te voeren. Daarom plaatste Hilde een vacature voor 'klusjesman" op GOvoorelkaar. Hierop reageerde een handige man die de klussen voor het gezondheidscentrum aanpakte.

Hulpvrager is ook hulpaanbieder
Hilde is maatschappelijk betrokken en zet haar talenten zelf ook in als vrijwilliger. Zo vervulde zij een bestuursfunctie binnen een sportvereniging en is zij nu actief als vrijwilliger bij het Rode Kruis.

Toekomstplannen
Hilde geeft aan dat het gezondheidscentrum nog vrijwilligers kan gebruiken voor allerlei klusjes. Enthousiast geworden? Bekijkt u dan de vacature eens op www.govoorelkaar.nl!
Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen