Direct naar de inhoud van deze pagina

Hulpvraag voor een cliënt

Plaats met behulp van deze pagina één-op-één hulpvragen. Dit zijn hulpvragen die specifiek voor een cliënt zijn. Een hulpvraag voor een groep cliënten of de eigen organisatie plaatsen? Klik dan hier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Geef in de hulpvraag duidelijk aan waarom, voor wie en welke hulp u zoekt. Vermeld, indien van toepassing, specifieke vereisten of wensen. Vertel ook iets over uzelf (of uw organisatie). Vrijwilligerswerk gaat immers om persoonlijk contact en een persoonlijke klik is daarom ontzettend belangrijk. Zo krijgt u de beste match! Borg natuurlijk wel uw eigen privacy. Zet geen adresgegevens of telefoonnummers in uw hulpvraag. Voor meer tips over het plaatsen van een hulpvraag klik hier.

Extra postcodes toevoegen: + extra postcode
Deze hulpvraag past binnen de categorie(ën):
(Max. 3 opties mogelijk)
Weet je zeker dat dit geschikt is voor jongeren?

Is er voldoende begeleiding waardoor de jongeren niet eindverantwoordelijk zijn voor het welzijn van anderen? Is het een kortdurende of eenmalige klus? Past de activiteit en de omschrijving ervan binnen de belevingswereld van jongeren? Overweeg anders een aangepaste hulpvraag voor jongeren.

* verplicht veld

Vragen?

Vind direct antwoord op veelgestelde vragen of neem contact op.

Helpcentrum

Helpdesk foto

Handige links: