Direct naar de inhoud van deze pagina

Altijd iets wat bij je past

Je wilt vrijwilligerswerk doen maar je weet niet helemaal wat bij je past? Niet gek want er is zoveel leuks wat je kan doen! Er is goed nieuws: op GOvoorelkaar vind je altijd iets dat bij je past! Wij gaan je helpen met kiezen. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je verzameld.

Vrijwilligerswerk verkennen

Heb nog nooit vrijwilligerswerk gedaan en weet je eigenlijk nog niet wat het inhoudt? Of heb je een drukke agenda en wil je je niet meteen vastleggen? Verken dan het vrijwilligerswerk in jouw buurt met eenmalige klussen! Ideaal om een indruk te krijgen wat bij jou past én je maakt er meteen anderen blij mee. Bekijk hier alle eenmalige vragen voor vrijwilligers.

Samen op pad

Samen is vaak leuker. Dus waarom niet samen vrijwilligerswerk doen? Bijvoorbeeld met een groep vrienden, met je collega's als teamuitje of bedrijfsuitje of met jouw gezin als uitje? Naast gezelligheid kun je ook meteen iets goeds doen voor de maatschappij. Dat maakt een middagje vrijwilligen extra leuk! Hier vind je alle vrijwilligerswerk vragen die geschikt zijn voor groepen en teams.

Doe de test: wat voor vrijwilliger ben jij?

Ben je een bioloog, aanpakker, gezelligheidsdier, ondernemer, ontdekker of tutor type vrijwilliger? En welke vragen en vacatures passen dan speciaal bij jou? Wij ontwikkelden een unieke vrijwilligerswerk test om je te helpen kiezen welk vrijwilligerswerk bij jou past. Ontdek 'm hieronder!