Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in Oude-Tonge

Welkom op de GOvoorelkaar pagina speciaal voor alle inwoners van Oude-Tonge!

Hulp vinden
Er gebeurt van alles in ons leven. Of het nu gaat om leuke of minder leuke dingen, we kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Bent u op zoek naar hulp? Bijvoorbeeld met uw administratie, boodschappen, vervoer, huishouding of het maken van een uitje met een maatje? Plaats dan gratis uw hulpvraag! U kunt ook het hulpaanbod bekijken, waarbij buurtgenoten hebben aangegeven wat voor hulp zij bieden en kom eenvoudig met hen in contact.

Bent u met een vrijwilliger in contact gekomen? Dan kunt u uw privé gegevens, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, met elkaar delen. U kunt dan afspreken om elkaar te ontmoeten. Diet u dit liever niet meteen thuis, kies dan een geschikte, openbare locatie. Denk hierbij aan de Grutterswei of aan een horecagelegenheid waar u af kunt spreken.

Hulp bieden
Meteen aan de slag als vrijwilliger in uw buurt? Hieronder vindt u een overzicht van al het vrijwilligerswerk. U kunt aan de linkerkant filteren op type vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als maatje, huishoudelijke hulp, begeleiding van een uitje of activiteit of hulp met vervoer) en bij wie u vrijwilligerswerk wilt doen (organisaties of particulieren). Reageer snel en gemakkelijk op de vraag die bij u past!

Meer informatie
Wilt u meer weten over GOvoorelkaar.nl? Hieronder vindt u meer informatie over:
Privacy en veiligheid

Veelgestelde vragen

Tips

Contact

Sorteer op: