Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt: voor organisaties

Vrijwilligers zijn de basis van onze samenleving. Hun inzet zorgt ervoor dat activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, sport, cultuur en natuur een succes worden. Maar hoe vind je nu de juiste vrijwilliger voor uw vrijwilligerswerk vacature? Of hoe bereikt u nu die jongere doelgroep?

GOvoorelkaar biedt een oplossing: een online marktplaats voor vrijwilligerswerk. Een plek waar vraag naar en aanbod van hulp samenkomen. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier komen vrijwilligers en hulpvragers met elkaar in contact. Door het slimme e-matchingsysteem wordt het ook nog eens veel gemakkelijker om een geschikte vrijwillger te vinden: een vrijwilliger die qua interesses, woonplaats en tijd past bij wat u zoekt. Bijvoorbeeld om te helpen bij de organisatie en uitvoering van sport- of gezelligheidsactiviteiten, zoals een sportdag, wekelijkse bingoavond of wandelclub. Uiteraard is de website gratis en vrijblijvend.

De eenvoud, laagdrempeligheid én online vindbaarheid zorgen ervoor dat u gemakkelijk dé vrijwilliger voor uw vrijwilligerswerk vacature vindt!

Hoe werkt GOvoorelkaar?

Op GOvoorelkaar komt u gemakkelijk in contact met vrijwilligers. Hoe werkt dit?

Het is heel eenvoudig:

1. Meld u aan als organisatie

Aanmelden zorgt ervoor dat u veilig gebruik kunt maken van GOvoorelkaar. Uw privacy en die van de ander wordt optimaal beschermd. Aanmelden gaat snel, is eenvoudig en vrijblijvend.

2. Plaats uw hulpvraag

Na aanmelding plaatst u uw vrijwilligerswerk vacature. Op GOvoorelkaar noemen we dit een hulpvraag. Zo kunnen geïnteresseerde vrijwilligers contact met u opnemen! Door het slimme e-matchingsysteem worden vrijwilligers die bij u passen automatisch van uw hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen bij interesse veilig contact met u op via deze website.

3. Reageer op het vrijwillige hulpaanbod

Op GOvoorelkaar bieden vrijwilligers ook hun diensten aan! Bekijk dus het overzicht en neem contact op met vrijwilligers in uw buurt en kijk of hun wensen en talenten aansluiten bij wat u zoekt.

4. Biedt ook uw hulpaanbod aan

Wellicht biedt uw organisatie ook vrijwillige hulpdiensten aan. Zet uw organisatie letterlijk en figuurlijk op de kaart door uw hulpaanbod te plaatsen op GOvoorelkaar. Zo weten mensen uw organisatie te vinden wanneer zij hulp nodig hebben.

Contact via GOvoorelkaar, en dan?

GOvoorelkaar zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Wilt u de kennismaking voortzetten? Dat kan, u regelt dit dan simpelweg met elkaar. Leest u hiervoor ook onze tips.

Vragen?

Wilt u nog iets (meer) weten? Bekijk dan de veel gestelde vragen. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Neem daarom gerust contact met ons op via de helpdesk.

Inspiratie nodig?

Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. U kunt uw hulpvragen plaatsen in de volgende categorieën: Vervoer, Oppas & kinderopvang, Klussen & techniek, Huishoudelijk & maaltijden, Administratie, Activiteitenbegeleiding, PR en voorlichting, Boodschappenhulp, Verkoop, Balie, Receptie, Individueel sociaal contact, Gastheer of gastvrouw, Computer, Internet & IT, Bestuur & organisatie, Bar & kantine, Kortdurende projecten, Persoonlijke verzorging, Buitenwerk, Natuur & dieren, Sport & recreatie, Toezicht & beheer, Educatie & cursuswerk.