Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in Herkingen

Welkom op de GOvoorelkaar pagina speciaal voor alle inwoners van Herkingen!

Hulp vinden
Er gebeurt van alles in ons leven. Of het nu gaat om leuke of minder leuke dingen, we kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Ben je op zoek naar hulp? Bijvoorbeeld met uw administratie, boodschappen, vervoer, huishouding of het maken van een uitje met een maatje? Plaats dan gratis uw hulpvraag via GOvoorelkaar! Je kunt ook het hulpaanbod bekijken, waarbij buurtgenoten hebben aangegeven wat voor hulp zij bieden en kom eenvoudig met hen in contact.

Ben je met een vrijwilliger in contact gekomen en wil je nader kennismaken? Dan kun je jouw privé gegevens, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, met elkaar delen. Je kunt dan afspreken om elkaar te ontmoeten. Doe je dit liever niet meteen thuis, kies dan een geschikte, openbare locatie. Denk hierbij aan het Dorpshuis Ons Huis of aan een horecagelegenheid waar je af kunt spreken.

Hulp bieden
Meteen aan de slag als vrijwilliger in uw buurt? Hieronder vind je een overzicht van al het vrijwilligerswerk. Je kunt aan de linkerkant filteren op type vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als maatje, huishoudelijke hulp, begeleiding van een uitje of activiteit of hulp met vervoer) en bij wie je vrijwilligerswerk wilt doen (organisaties of particulieren). Reageer snel en gemakkelijk op de vraag die bij jou past!

Meer informatie
Wil je meer weten over GOvoorelkaar.nl? Neem dan contact met ons op.

Hieronder vind je meer informatie over:
Privacy en veiligheid
Veelgestelde vragen
Tips
Contact

 • Profielfoto van Marjon

  Gezelschap

  Geplaatst door Marjon namens Schoonvader
  Mijn schoonvader is erg eenzaam en zou graag een maatje hebben mijn schoonmoeder is 2 jaar geleden overleden en het is zo droevig Ik wil het telefonisch graag toelichten Lees meer
 • Profielfoto van Marjon

  Eenzame schoonvader

  Geplaatst door Marjon namens
  Graag zou ik willen vragen of er voor mijn schoonvader iemand is die hem af en toe gezelschap kan houden Mijn schoonmoeder is 2 jaar geleden overleden maar hij is zo verschrikkelijk eenzaam en sneu Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

  Registreren