Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in Dirksland

Welkom op de GOvoorelkaar pagina speciaal voor alle inwoners van Dirksland!

Hulp vinden
Er gebeurt van alles in ons leven. Of het nu gaat om leuke of minder leuke dingen, we kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Bent u op zoek naar hulp? Bijvoorbeeld met uw administratie, boodschappen, vervoer, huishouding of het maken van een uitje met een maatje? Plaats dan gratis uw hulpvraag op GOvoorelkaar! U kunt ook het hulpaanbod bekijken, waarbij buurtgenoten hebben aangegeven wat voor hulp zij bieden en kom eenvoudig met hen in contact.

Bent u met een vrijwilliger in contact gekomen en wilt u nader kennismaken? Dan kunt u uw privé gegevens, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, met elkaar delen. U kunt dan afspreken om elkaar te ontmoeten. Doet u dit liever niet meteen thuis, kies dan een geschikte, openbare locatie. Denk hierbij aan De Gooye, De Schakel, Onder de Wiek of aan een horecagelegenheid waar u af kunt spreken.


Hulp bieden
Meteen aan de slag als vrijwilliger in uw buurt? Hieronder vindt u een overzicht van al het vrijwilligerswerk. U kunt aan de linkerkant filteren op type vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als maatje, huishoudelijke hulp, begeleiding van een uitje of activiteit of hulp met vervoer) en bij wie u vrijwilligerswerk wilt doen (organisaties of particulieren). Reageer snel en gemakkelijk op de vraag die bij u past!

Meer informatie
Wilt u meer weten over GOvoorelkaar.nl? Hieronder vindt u meer informatie over:
Privacy en veiligheid

Veelgestelde vragen

Tips

Contact

Sorteer op: