Direct naar de inhoud van deze pagina

GOvoorelkaar in Achthuizen

Welkom op de GOvoorelkaar pagina speciaal voor alle inwoners van Achthuizen!

Hulp vinden

Er gebeurt van alles in ons leven. Of het nu gaat om leuke of minder leuke dingen, we kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Bent u op zoek naar hulp? Bijvoorbeeld met uw administratie, boodschappen, vervoer, huishouding of het maken van een uitje met een maatje? Plaats dan gratis uw hulpvraag op GOvoorelkaar! U kunt ook het hulpaanbod bekijken, waarbij buurtgenoten hebben aangegeven wat voor hulp zij bieden en kom eenvoudig met hen in contact.

Bent u met een vrijwilliger in contact gekomen en wilt u nader kennismaken? Dan kunt u uw privé gegevens, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, met elkaar delen. U kunt dan afspreken om elkaar te ontmoeten. Doet u dit liever niet meteen thuis, kies dan een geschikte, openbare locatie. Denk hierbij aan de FIOS-kantine of aan een horecagelegenheid waar u af kunt spreken.


Hulp bieden

Meteen aan de slag als vrijwilliger in uw buurt? Hieronder vindt u een overzicht van al het vrijwilligerswerk. U kunt aan de linkerkant filteren op type vrijwilligerswerk (bijvoorbeeld als maatje, huishoudelijke hulp, begeleiding van een uitje of activiteit of hulp met vervoer) en bij wie u vrijwilligerswerk wilt doen (organisaties of particulieren). Reageer snel en gemakkelijk op de vraag die bij u past!

Meer informatie

Wilt u meer weten over GOvoorelkaar.nl? Hieronder vindt u meer informatie over:
Privacy en veiligheid

Veelgestelde vragen

Tips

Contact

Sorteer op:

Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende hulpvragen!

Registreren

Andere hulpvragen in de buurt

Bekijk hieronder andere hulpvragen in de buurt, wie weet zit er wel iets interessants tussen!